Fodbold nyheder

Randers forlænger med hovedsponsor

Af Annemette Svane

Randers FC fortsætter samarbejdet med deres hovedsponsor Verdo.

Article image
Ritzau-Scanpix

Energikoncernen Verdo fortsætter med at være hovedsponsor i Randers FC efter, at de to parter netop har forlænget deres aftale frem til 2023. Verdo har været sponsor for den jyske klub i 17 år, og det samarbejde kommer til at fortsætte i tre år yderligere.

Ifølge klubbens egen hjemmeside glæder kronjydernes administrerende direktør, Henrik Jørgensen, sig over den nye aftale:

- Det er en fantastisk nyhed, at Verdo forlænger som hovedsponsor i Randers FC. Verdo har været med fra starten, og vi er meget stolte over, at samarbejdet med Verdo og hele deres organisation fortsætter ufortrødent. Vi har også haft en særdeles god dialog med den nye ledelse i Verdo, og vi har sammen ideer til, hvordan vi kan udbygge samarbejdet. Vi er enormt glade for at have indgået en flerårig aftale med Verdo, som støtter os og hele lokalsamfundet med at have et fodboldhold i landets bedste række.

Mere om Randers

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto