Fodbold nyheder

Officielt:
Eks Brøndby-stjerne skifter til FC Twente

Af Daniel Eckford-Olsen

Dario Dumic og FC Twente er blevet enige om en to-årig aftale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dario Dumic har netop fundet en ny klub, FC Twente står klar med en to-årig aftale til danskeren. Det bekræfter den hollandske klub på deres hjemmeside, Dario Dumic virker glad for skiftet. Efter at have været i både NEC Nijmegen og senest i FC Utrecht, er det nu den trejde hollandske klub, der får sikret 28-årige Dumic og hans underskrift.

- Fra det første øjeblik, jeg kom i kontakt med FC Twente, har jeg følt, at klubben virkelig ville have mig. Jeg kan ikke vente med at spille på det her stadion. Jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet, siger Dario Dumic til klubbens hjemmeside.

Den 28-årige forsvarsspiller startede karrieren i Roskilde i den lokale fodboldklub, efter et skifte til Norwich i ungdomsårene kom Dumic retur til Danmark. I Brøndby IF stod de klar med en kontrakt til midtstopperen, derfra har karrieren taget fart. Det er som sagt Dario Dumic’s tredje klub i Eredivisie, den bedste hollandske række.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto