Fodbold nyheder

Sky Sport:
Chelsea enig med Leverkusen om rekordkøb

Af Christian Bang Jensen

Tyske Kai Havertz får efter alt at dømme et drømmeskift fra Bayer Leverkusen til Chelsea på plads. Klubberne er ifølge ”Sky Sport” blevet enige om en rekordhandel.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea og Bayer Leverkusen har ifølge engelske ”Sky Sport” afsluttet forhandlingerne og er blevet enige om en rekordslående pris på den offensive profil Kai Havertz. Dermed tyder meget på, at den tyske landsholdsspiler, der i aften skal repræsentere sit land i Nations League-opgøret mod Spanien, ikke skal rejse tilbage til Leverkusen, men i stedet til London.

Prisen for den 21-årige profil bliver angiveligt på omkring 595 millioner kroner plus omkring 150 millioner kroner i præstationsbaserede bonuser. Det vil gøre Kai Havertz til Chelseas dyreste indkøb nogensinde. Indtil nu er det den spanske målmand Kepa Arrizabalaga, der blev hentet i Athletic Bilbao for godt 520 millioner kroner i 2017.

Tidligere på ugen udtalte Leverkusens cheftræner Peter Bosz, at han regnede med, at Kai Havertz havde haft sin sidste træning i klubben.

Tyskeren går hen og bliver Frank Lampards syvende indkøb i denne sommer. Udover Kai Havertz har den engelske klub også sikret sig Timo Werner fra RB Leipzig, Hakim Ziyech i Ajax, Ben Chilwell fra Leicester, Thiago Silva på en tri transfer, den blot 18-årige hollænder Xavier Mbuyamba samt franske Malang Sarr.

Netop Malang Sarr, som ”The Blues” hentede i Nice tidligere på sommeren, er blevet tilbudt på en lejeaftale som en del af handlen mellem Chelsea og Leverkusen.

Kai Havertz har scoret 36 mål og lavet 25 assists i sine 118 Bundesliga-optrædener for Bayer Leverkusen.

Mere om Kai Havertz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik