Fodbold nyheder

Leverkusen-træner:
Havertz træner ikke med os igen

Af Nicolai Christensen

Først skrev den anerkendte journalist Fabrizio Romano, at det var en done-deal, og nu bekræfter Bayer Leverkusens træner Peter Bosz, at Kai Havertz er på vej til Chelsea.

Article image
Ritzau-Scanpix

En af dette transfer-vindues største transferrygter har været det om Kai Havertz til Chelsea og nu er det et spørgsmål om tid før tyskeren bliver præsenteret i Chelsea. Flere medier og journalister melder om, at handlen er skrevet under, og nu har Leverkusens træner Peter Bosz, også indset det.

- Desværre er vores trup ikke færdiggjort endnu. Jeg forventer ikke at se Volland og Havertz til træning med os igen, lyder det fra Bosz til Sky Sports.

Chelsea har i dette transfer-vindue allerede hentet seks nye spillere, og Havertz ser ud til at blive den syvende, og dyreste af alle spillerne. Handlen skulle angiveligt nemlig indbringe Leverkusen op imod 750 mio. kroner.

Kai Havertz forventes præsenteret i Chelsea i den kommende uge, og kan derefter kalde sig Chelsea-spiller. Havertz nåede at score 36 mål og levere 25 oplæg i 118 Bundesliga-kampe for Bayer Leverkusen.

Mere om Kai Havertz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik