Fodbold nyheder

Ballack om hvorfor Havertz skal skifte til Chelsea

Af Christian Kern Hansen

Kai Havertz er rygtet stærkt til både Manchester United og Chelsea, men den tyske midtbanelegende Michael Ballack nævner en særlig årsag til, at Chelsea kunne være favoritter til at lande en af Europas hotteste spillere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kai Havertz er et af de mest lysende talenter i europæisk fodbold på nuværende tidspunkt, og den bare 21-årige tysker er allerede blevet en stjernespiller for den tyske topklub Bayer Leverkusen. 150 kampe har tyskeren allerede spillet i den vesttyske topklub, men tyskeren kan meget vel snart have spillet sin sidste kamp for klubben, da et skifte væk fra trygheden og Leverkusen meget vel kunne være under opsejling.

Den tyske midtbanelegende Michael Ballack ser helst Havertz tørne ud for London-klubben Chelsea, og Ballack har til det tyske medie Bild sat et par ord på, hvorfor, at det er mest fordelagtigt for den tyske teknikker, at skifte Leverkusen ud med Premier League-topklubben Chelsea. Nedenstående ytringer er et uddrag af det interview som det tyske medie Bild afholdte med den forhenværende Bayer Leverkusen-spiller Michael Ballack.

- Jeg tænker bestemt, at Lampard vil være hundrede procent bag Havertz.

- Han kan godt lide spillere, der er meget farlige foran mål, og der er ikke mange af dem.

Ballack lægger altså vægt på værdien af Chelsea-managerens fortid, og at det skulle tale for, at tyskeren ender i London og ikke i Manchester.

Udover allerede at have opnået 150 kampe for den tyske topklub Bayer Leverkusen, kan Havertz også glæde sig over allerede at have spillet syv kampe for det tyske A-landshold, samt i den forbindelse også at have scoret sit første mål for landsholdet.Mere om Kai Havertz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik