Fodbold nyheder

Iker Casillas i forhandlinger med Real Madrid

Af Troels Drasbech

Den pensionerede målmand kan få en ny rolle for Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Iker Casillas har gjort det klart, at han satser på en retur til Real Madrid, efter den ikoniske målmand satte støvlerne på hylden i starten af august. Ifølge spanske Marca skal den nu 39-årige fungere som rådgiver for klubbens præsident, Floretino Perez.

- Intet er afgjort endnu, men jeg håber, at mit næste kapitel bliver hos Real Madrid. Min afsked med klubben var traumatisk, men det er mit hjem. Vi splittede som i et ægteskab, men tiden går, og alting falder til ro, udtalte Casillas til Semana Magazine ifølge Marca.

Da spanieren bliver spurgt ind til sit forhold med Florentino, påpegede den tidligere Madrid-kaptajn, at deres forhold er bedre, end det var efter målmandens skifte fra Madrid til Porto:

- Der er gået tre år, og jeg har fået et mere roligt forhold til Florentino - han fortalte mig; 'du skal være her'. Her i august vil vi forhandle, fordi Real Madrid er mit hjem og mit liv - Florentino ringede for nyligt og gav mig et tilbud, når jeg er i Madrid, vil vi snakke sammen, afsluttede Iker Casillas.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik