Fodbold nyheder

Klubskifte? Özil hænger ud med Basaksehir-træner

Af Troels Drasbech

Tyskeren har ikke spillet en officiel kamp for Arsenal siden starten af marts.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det tyrkiske tv-ikon, Acun Ilicali, har delt et billede, hvilket har forårsaget varme spekulationer omhandlende tyske Meut Özil - billedet er en såkaldt selfie med de to ovennævnte samt Okan Buruk, som er cheftræner for de tyrkiske mestre, Basaksehir.

Klubben der bl.a. får økonomisk støtte fra landets præsident Recep Erdogan, har i en længere periode været interesseret i den tyske midtbanespiller, hvor Bild melder, at Basaksehir allerede forsøgte at overtale Özil tilbage i juli.

Den 31-årige har kontrakt med Arsenal indtil 2021, hvor han indkasserer omkring 2,8 millioner kroner i ugentlige lønninger - en vanvittig løn han aldrig får i sin nye klub, hvilket kan få midtbanespilleren til at blive i Arsenal og dermed lade kontrakten løbe ud.

Den efterfølgende karriere fortsætter i hvert fald ikke i Arsenal, hvor assist-mageren ikke har spillet et eneste minut for 'The Gunners' siden genoptagelsen af fodbolden - sidste officielle kamp var mod West Ham i marts måned.

Basaksehir kan derfor meget vel blive favoritterne til at hente Mesut Özil, hvilket det seneste billede blot giver en større indikation på.

Mere om Mesut Özil

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik