Fodbold nyheder

Næste Ajax-dansker kun få dage fra at blive præsenteret

Af Christian Bang Jensen

Ifølge Horsens Folkeblad er 16-årige Jeppe Kjær kun få dage fra at gennemføre et skifte til den hollandske storklub Ajax.

Article image

For godt en uge siden kunne avisen B.T. melde, at den 16-årige danske komet i Horsens, Jeppe Kjær, var på vej til hollandske Ajax. Tirsdag erfarer lokalavisen Horsens Folkeblad, at Jeppe Kjær har været i Amsterdam henover sommeren for at se forholdene an i storklubben.

Jeppe Kjær bragede ind på Superliga-scenen i dette forår med flere gode indhop for AC Horsens. Interessen for Superliga-historiens yngste spiller blev hurtig vakt nationalt, men også internationalt, og den unge dansker skulle angiveligt kun være et lægetjek og nogle små detaljer fra at blive præsenteret i Ajax.

- Vi ville gerne have beholdt Jeppe Kjær, men det stod hurtigt klar, at med den store interesse, der har været for ham, så var det ikke muligt. Derfor har vores udgangspunkt været at finde den bedste mulige løsning for Jeppe Kjær ved et salg, udtaler AC Horsens-træner Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Ifølge Ekstra Bladet kræver AC Horsens omkring 22 millioner kroner, for det store talent, hvilket vil sætte klubrekord. Det største salg hos ”Den Gule Fare” står Gilberto Macena for. I 2012 blev den brasilianske angriber solgt for 12 millioner kroner.

Kommer Jeppe Kjær til Ajax er det dog ikke ensbetydende med, at han automatisk kommer på førsteholdet. Planen bliver formentlig, at danskeren starter på Jong Ajax i den næstbedste hollandske række og skal kæmpe sig op igennem systemet i konkurrence med nogle af Europas største talenter.

Mere om Jeppe Kjaer

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik