Fodbold nyheder

Ancelotti vil forenes med tidligere spiller

Af Nicolai Christensen

Everton-manager Carlo Ancelotti er interesseret i at blive manager for Napolis Allan igen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Everton skulle ifølge det italienske medie CalcioNapoli24, være tæt på at kunne skrive under på en aftale med Napolis brasilianske-midtbanespiller Allan. Ifølge mediet vil Everton betale omkring 225 mio. kroner for en af Ancelottis tidligere yndlingsspillere.

Everton har i den nyligt afsluttede sæson benyttet et hav af spillere inde på den centrale midtbane, og det har gjort positionen til en af vigtigste at få besat i løbet af transfervinduet. Her kunne Allan være en mulighed, da Ancelotti tidligere har arbejdet sammen med den lave brasilianer i Napoli. Allan er også en spiller, som Everton angiveligt var ude efter allerede i januar-vinduet.

De skulle eftersigende have budt omkring 200 mio. kroner for Allan, men det bud blev afvist, da Napoli forlanger de 225 mio. kroner, og nu ser det ud til, at Everton er villige til at betale den pris.

Allan har i denne sæson optrådt 23 gange for Napoli i Serie-A, hvilket er det laveste antal for brasilianeren, siden han kom til Napoli tilbage i 2015.

Mere om Allan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik