Fodbold nyheder

Officielt:
Liverpool henter græsk venstreback

Af Henrik Varbøl Andersen

Klubben har annonceret årets første nye erhvervelse på deres hjemmeside her til aften.

Article image

Kostas Tsimikas er netop blevet præsenteret på mestrenes træningsanlæg Melwood. Han skal tage kampen op med Andy Robertson på venstreback i den kommende sæson. Grækeren er hentet i Olympiakos og klubben oplyser, at han er hentet ind på en længerevarende kontrakt.

Tsimikas fik sin senior debut i Olympiakos tilbage i 2015, og han har tidligere været lejet ud til danske Esbjerg FB. Han har spillet tre landskampe for Grækenland indtil videre, og han siger følgende om skiftet til ”The Reds”:

- Jeg er meget glad. Jeg er stolt over at være her. For mig er det den største klub i verden. Det er en stor ære at være her, og jeg vil give mit bedste.

Grækeren for trøje nummer 21, og han slutter sig for alvor til Klopps-trup når pre-season starter. Den tyske manager er tilfreds med sin nye spiller, fortæller han til klubbens hjemmeside:

- Vi har kigget på Kostas i lang tid nu, og vi er meget glade for han har sluttet sig til os. Det er den perfekte nyhed før vi mødes igen. Han er en rigtig god spiller med en vinder-attitude og en stærk konkurrence mentalitet. Han passer perfekt ind med resten af gruppen i omklædningen.

Liverpool var tidligere sat i forbindelse med Norwich-spilleren Jamal Lewis, men den handel må nu nok betragtes som værende begravet.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik