Fodbold nyheder

Barcelona vil hente talent tilbage

Af Henrik Varbøl Andersen

Talentfuld spanier ønsker ikke at forlænge sin kontrakt med Englands nummer to. Nu vil hans tidligere klub hente ham tilbage.

Article image
Ritzau-Scanpix

Eric Garcia har fortalt Pep Guardiola og Manchester City, at han ikke vil forlænge kontrakten der udløber næste sommer. Nu vil Garcias tidligere klub FC Barcelona hente ham retur til klubben, og de vil angiveligt byde på ham allerede nu til sommer, skriver Goal i dag.

Stortalentet brød ellers igennem på Manchester Citys førstehold i denne sæson, hvor han er lykkedes med at være i startopstillingen flere gange. Rygterne fra det engelske går på, at City er utilfredse med, at spilleren ikke ønsker at skrive under på en ny kontrakt, og de kan finde på at lade ham blive kontrakten ud.

Eric Garcia forlod Barcelonas-akademi for tre år siden, og de ser ham nu, som spilleren der kan tage over for Gerard Pique. Prisen som Manchester City forlanger for talentet, ligger på 260 millioner kroner, mens der gættes på at Barcelona kun er villige til at betale under det halve.

Guardiola regnede ellers med, at Garcia ville forlænge sin kontrakt tidligere på året, men han har formentlig skiftet mening, efter klubben hentede Nathan Ake for nylig til det centrale forsvar.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik