Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Stefan Lindahl

Nedenfor følger dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter skal betale Manchester United 124 mio. kroner, hvis Alexis Sanchez skal blive permanent i Milano. (Sunday Express)

Bayer Leverkusen og Real Madrid har tabt et skridt i kampen om Monacos 19-årige forsvarsspiller Benoït Badiashile, da Manchester United har påbegyndt forhandlinger med Monaco. (Mirror)

Zlatan Ibrahimovic er ifølge AC Milans direktør Paolo Maldini er del af klubbens planer i den kommende sæson. (ESPN)

Paris Saint-Germain er klar til at imødekomme Bayern Münchens prisskilt på Thiago Alcantara, hvorfor den spanske midtbanespiller kan havne i den franske hovedstadsklubben i stedet for hos Liverpool. (Le10Sport)

Napolis præsident Aurelio De Laurentiis bekræfter, at han sagde nej tak til Real Madrids Luka Jovic, og i stedet for hentede Victor Osimhen i LOSC Lille. (Football Espana)

FC Barcelona og Manchester City nærmer sig en byttehandel, som sender Sergi Roberto til de engelske vice-mestre og den unge spanske forsvarsspiller Eric Garcia den anden vej til de spanske ditto. (Sport)

Inters CEO Beppe Marrotta mener, at Lionel Messi vil blive i FC Barcelona resten af sin aktive spillerkarriere, og skyder endnu engang rygterne om super-stjernen til Inter ned. (Goal)

Også Juventus og Manchester United arbejder på en byttehandel. Manchester-klubben vil gerne have Juves italienske kant-spiller Federico Bernardeschi, og de vil i den handel indlemme Chris Smalling, som har tilbragt hele indeværende sæson udlånt til Roma. (Inside Futbol)

Chris Smalling er dog ikke den eneste, som i denne sæson har været iført Roma-trøje, som Juventus gerne vil have. Torino-klubben arbejder på at strikke et bud samme på romernes talentfulde italiener Nicolo Zaniolo. (Tuttosport)

Ivan Rakitic kan denne sommer forlade FC Barcelona for at skifte tilbage til Sevilla. (Mundo Deportivo)

Hvis Borussia Dortmund sælger Jadon Sancho til Manchester United, vil de hente Memphis Depay i Olympique Lyon som erstatning. (Mirror)

148 mio. kroner skulle Everton efter sigende have budt på Real Madrid-backen Sergio Reguilon, men det er en and. (Liverpool Echo)

Udineses midlertidige træner Luca Gotti kan være på vej til et manager-job i Championship hos Watford, som har opsagt samarbejdet med Nigel Pearson. (Sky Sports)

FC Barcelona vil give den brasilianske midtbanespiller Arthur den største bøde i klubbens historie, fordi han nægter at komme tilbage til Barcelona fra ferie i Brasilien, efter han er blevet solgt til Juventus. (Sport)

Borja Mayoral nærmer sig mere og mere et skifte til Lazio og et permanent farvel til Real Madrid. (Marca)

AC Milan og Tottenham er begyndt at forhandle om den ivorianske højre back Serge Aurier. (Fabrizio Romano)

James Rodriguez’ agent Jorge Mendes prøver at overbevise Manchester United om, at de skal hente colombianeren i Real Madrid. (Manchester Evening News)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik