ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Lørdagens rygter byder blandt andet på en ny bejler til Pierre-Emile Højbjerg, et stort udenlandsk tilbud til Chelseas Willian og Liverpools jagt efter Sevilla-profil.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pierre-Emile Højbjerg ser snart ud til at skrive under på en kontrakt med Tottenham, men nu er der kommet nye oplysninger frem. To unavngivet klubber fra både Premier League og Bundesliga ønsker at stjæle danskeren for næsen af Jose Mourinho (Daily Echo).

Willian kan muligvis være på vej til MLS i USA. Brasilianeres kontrakt udløber ved slutningen af august, og han overvejer nu sin fremtid. Willian har masser af tilbud, men David Beckham vil have ham til USA. Englænderen ejer Inter Miami i den nordamerikanske liga, og de har angiveligt tilbudt Willian en kæmpe kontrakt (Talksport).

Både Wolverhampton og Liverpool kæmper om Watfords Ismaila Sarr. Kantspilleren ønsker ikke at tage turen med ned i Championship, og leder derfor efter en ny klub i Premier League. Her er Liverpool tidligere meldt interesseret, men nu vil Wolverhampton også sikre sig Ismaila Saar (Daily Mirror).

Liverpool får også stor konkurrence om en anden spillers kontrakt. Merseyside-klubben går efter at hente Sevillas Diego Carlos, men Manchester City har også udset sig forsvarsspilleren (Daily Mirror).

West Ham henter forstærkning hos nedrykkerne fra Watford. De er tæt på at skrive under med Jeremy Ngakia, som kommer til London-klubben på en fri transfer (The Guardian).

Cenk Tosun har ikke været en stor succes hos Everton, og nu vil klubben også af med spilleren. De har tilbudt ham til en række tyrkiske klubber for at få ham væk fra klubben. Det skulle være Besiktas, Galatasaray og Fenerbahce, der har fået tilbudt Tosun (Liverpool Echo).

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik