Fodbold nyheder

Bundesliga-profil forlænger med RB Leipzig

Af Raymund Nelausen

Dayot Upamecano har længe været rygtet til storklubber i Europa, men i dag har forsvarsspilleren forlænget sin aftale med RB Leipzig, så den løber til 2023.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München, Real Madrid og FC Barcelona. De seneste måneder har Dayot Upamecano været rygtet til de største adresser i Europa, da hans kontrakt med RB Leipzig ville udløbe i sommeren 2021. Det er der nu blevet ændret på, da franskmanden har forlænget sin kontrakt med ”Die Rotten Bullen”.

Dayot Upamecano har spillet for RB Leipzig siden 2017, efter at han kom til klubben fra RB Salzburg. Han har været en stor profil i denne sæson, hvor det blev til 28 kampe i Bundesligaen. Upamecano har i særdeleshed været afgørende for, at Yussuf Poulsen og resten af Leipzig-mandskabet kvalificerede sig til næste sæsons Champions League.

Franskmanden spiller i det centrale forsvar, og den 21-årige Upamecano regnes som en af de bedste i hans aldersgruppe. Den næste store test for Dayot Upamecano bliver om et par uger, når RB Leipzig skal møde Atletico Madrid i kvartfinalen i Champions League.

Mere om Dayotchanculle Upamecano

Mere om RB Leipzig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik