Sampdoria - Milan

Italien: Serie A
SampdoriaX G. Maroni (Str. 78), K. Askildsen (87)
Stadio Comunale Luigi FerrarisFuld tid1-4
Milan Z. Ibrahimović (4), H. Çalhanoğlu (52), Z. Ibrahimović (58), R. Leão (90)
Lineup

Zlatan:
Jeg har altid været ung

Af Nicolai Christensen

Det var en Zlatan, der var i vanlig hopla efter Milans 4-1-sejr over Sampdoria i går.

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan og svenske Zlatan Ibrahimovic vandt i går med 4-1 på udebane over Sampdoria, hvor den 38-årige svensker bidrog med to scoringer og en assist. Med de to mål bragte det ham op på ni mål i Serie A i denne sæson, hvor han har været på banen i 15 kampe. Efter kampen gav Zlatan et interview, og han var endnu engang klar med en finurlig kommentar.

- Folk fortæller mig, at jeg er gammel og træt, men jeg er bare ved at varme op. Jeg er ligesom Benjamin Button, bortset fra, at jeg altid har været ung, aldrig gammel, lød det fra Zlatan til AC Milans TV-kanal.

Benjamin Button der er en filmkarakter, som blev født gammel, og med tiden blev yngre og yngre.

Udover at fortælle om, at han føler sig ung, og først er ved at komme i gang, så forklarede den langhårede svensker også om sine holdkammeraters indstilling i afslutningssituationer.

- Alle her har den rette mentalitet foran mål nu, da jeg ved, at når en chance opstår i Serie A, så skal du gribe den. Du skal angribe muligheden og dræbe kampen.

AC Milan sikrede sig med sejren sjettepladsen i ligaen, der giver dem adgang til Europa League-kvalifikationen i den kommende sæson. Et andet hold, som også var i aktion i går var Roma, og de sikrede sig med en 3-2-sejr over Torino den endegyldige femteplads i Serie A.

Mere om Zlatan Ibrahimović

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik