Fodbold nyheder

Profil forlænger med Leicester

Af Nicolai Christensen

Leicesters engelske kreatør, James Maddison, skulle eftersigende have skrevet under på en ny fire-årig kontrakt med ”The Foxes”.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge BBC Sport så har James Maddison skrevet under på en ny kontrakt, som binder den 23-årige englænder til klubben indtil 2024. Aftalen skulle være omkring 900.000 kroner om ugen værd, og vil blive offentliggjort senere på ugen.

Det må siges at være gode nyheder for Leicester-manager, Brendan Rodgers, efter at klubben ikke formåede at sikre sig adgang til næste sæsons Champions League med nederlaget til Manchester United.

Før nederlaget til United har Leicester-mandskabet også været i en pointmæssig krise og sat et stort forspring over styr. En af grundene til den sløje slutning på sæsonen, kunne godt være, at de har været uden Maddison i en længere periode, og i den periode har haft problemer med at skabe chancer.

En anden englænder som også har vist flot spil i denne sæson er Ben Chilwell, og han har i længere tid været rygtet til Chelsea. Rodgers har dog været ude og udtale, at han ikke er til salg. Men med en fortid bag sig, hvor de i de seneste fire sommer-transfervinduer har solgt Ngolo Kante, Danny Drinkwater, Riyad Mahrez og Harry Maguire, kunne det godt tænkes, at de var villige til at sælge, hvis det rigtige bud kom.

Mere om James Maddison

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik