Fodbold nyheder

Sheffield United ude efter Bournemouth-keeper

Af Simon Lindgren

Dean Henderson forlader Sheffield United, men klubben har muligvis allerede fundet afløseren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Oprykkerne fra Sheffield United har haft fabelagtig sæson. Klubben sluttede på en flot niendeplads, men var i store dele af sæsonen med blandt de klubber, der kæmpede med om at kvalificere sig til næste sæsons europæiske turneringer. En af de Sheffield-spillere, der har holdt et uhyre højt niveau er målmanden Dean Henderson. Målmanden har spillet 36 kampe i indeværende sæson og står noteret for 13 clean sheets.

Sheffield United har været ekstremt glade for den unge keeper, men nu er klubben nødt til at lede efter en mand mellem stængerne. Dean Henderson vender nemlig tilbage til Manchester United, som han har været lejet ud fra i de to seneste sæsoner. Noget tyder dog på, at Sheffield-manager Chris Wilder har fundet Hendersons afløser. Han har nemlig udset sig Bournemouth's unge målmandstalent Aaron Ramsdale, der i denne sæson har været førstevalg på positionen i klubben.

Bournemouth var et af de tre hold, der trak det korteste strå og skal dermed tilbringe det næste år i Championship. Det er dog langt fra sikkert, at Ramsdale skal spille i den andenbedste række. Bournemouth skiller sig højst sandsynligt af med en del spillere grundet nedrykningen. En af dem kunne meget vel være Ramsdale, der har stået en flot sæson. Ifølge The Sun er Chris Wilder meget interesseret i den 22-årige keeper.

Spillere som Joshua King, Callum Wilson og Nathan Ake rygtes også væk fra den nyligt nedrykkede klub.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik