Brøndby - FC Midtjylland

Danmark: Superligaen
Brøndby M. Uhre (13)
Brøndby StadionFuld tid1-1Tilskuere: 5.082
FC Midtjylland R. Schwartz (8)
LineupReferat

Rørt Kasper Fisker:
Brøndby betyder alt for mig

Af Raymund Nelausen

Det var sidste gang på Brøndby Stadion for Kasper Fisker. Han fik derfor mulighed for at tage sin afsked med klubben, som har betydet alt for ham. Yderligere var der også en speciel gæst på plads, der ville sige ordenligt farvel til midtbanespilleren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ingen hemmelig, at kærligheden er stor mellem Brøndby-fansene og Kasper Fisker. Det kom da også til udtryk, da Fisker løb ind på banen til opvarmningen. Her rejste hele stadion sig og hyldede ham. De første fem minutter af opvarmningen var nærmest en lang æresrunde rundt på Brøndby Stadion for Fisker.

Efter kampen blev Kasper Fisker også hyldet af hele stadion, hvor han fik lov til at holde en tale sammen med sine to små børn. Her var det tydeligt, at det påvirkede midtbanespilleren. Det var da også en rørt Kasper Fisker, som Indkast.dk fangede efter kampen.

- Det var meget specielt efter kampen. Den modtagelse jeg fik fra fansene, da jeg tog mine små børn med på banen, var meget rørende. Det var stort at få lov til at sige farvel til fansene.

Kasper Fisker har været glad for sine tre år i klubben, hvor han i sin tale lagde vægt på pokaltriumfen mod Silkeborg som et af sine højdepunkter. En anden vigtig del har været hans forhold til klubbens fans.

- Fansene betyder alt for mig. Det er jo det, som Brøndby er kendt for, og vi må bare erkende, at det gør klubben speciel, udtaler Kasper Fisker til Indkast.dk.

Til Kasper Fiskers afskedskamp var der også en helt særlig gæst på plads, nemlig den tidligere Brøndby-træner Alexander Zorniger. Han har været en person, der har betydet meget for Fisker.

- Han (Zorniger, red) sagde, at han kom, da det var min sidste kamp. Det var ham, der fik mig hertil og var skyld i den fantastiske første sæson. Jeg er ham taknemmelig, og han er en af de bedste trænere, som jeg har haft.

Hvor rejsen nu går hen, er stadig usikkert. Kasper Fisker er dog åben for alt. Han vil gerne et sted hen, hvor der er et spændende projekt, og hvor han kan gøre en forskel. Det kan være hos Fremad Amager, som han er blevet rygtet til. Kasper Fisker fortæller, at der har været kontakt mellem de to parter, men intet er på plads endnu.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Kasper Fisker

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik