Fodbold nyheder

Stortalent fløjet til Dortmund

Af Nicolai Christensen

17-årigt stortalent ser ud til at blive præsenteret som Dortmund-spiller inden for nærmeste fremtid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge de seneste rygter fra Sky Sports, så er engelske, Jude Bellingham, på vej til Borussia Dortmund, for at få klaret de sidste ting før skiftet til den tyske klub, kan bekræftes. Prisen skulle lyde på hele 213 mio. kroner, og det vil dermed gøre ham til den dyreste 17-årige i historien.

Bellingham, som til daglig repræsenterer Birmingham i Championship har i indeværende sæson været involveret i 39 kampe med fire mål til følge. Hans primære position på banen er på den centrale midtbane, og den unge englænder har også repræsenteret det engelske u-15,16 og 17-landshold.

Han har igennem hans relativt korte karriere været jagtet af storklubber som Chelsea, Real Madrid, Bayern München og Manchester United, men det ser altså ud til at blive Dortmund som han vælger, at skulle spille for i fremtiden.

Dortmund har været kendt for at give deres unge talenter chancen på førsteholdet, og det kunne godt tænkes, at det var derfor Bellingham har valgt klubben fra Gelsenkirchen. Skulle skiftet blive en realitet vil det som skrevet gøre ham til den dyreste 17-årige i historien.

Mere om Jude Bellingham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik