Fodbold nyheder

United vil sælge seks spillere denne sommer

Af Troels Drasbech

Spiller-salgene skal finansiere klubbens transfers denne sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er modtagelige for bud på hele seks førsteholdsspillere denne sommer, da de skal have forøget deres økonomiske kapital for at finansiere denne sommers indkøb.

Spillerne der befinder sig på vippen til at blive afskediget i klubben, er Alexis Sanchez, Chris Smalling, Marcos Rojo, Phil Jones, Jesse Lingard og Diogo Dalot. Det erfarer Mirror via Metro.

Ole Gunnar Solskjær er målrettet på at forstærke truppen, hvor Jadon Sancho stadigvæk anses som managerens foretrukne spiller til den opgave - yderligere går der flere rygter om en mulig forstærkning i midterforsvaret.

Solskjær har sendt syv spillere ud af exit-døren, siden nordmanden overtog manager-sædet for 18 måneder siden fra den fyrede Jose Mourinho.

Sanchez og Smalling har begge været på lejeaftaler ved henholdsvis Inter og Roma i den italienske Serie A, og begge klubber skulle ifølge flere medier være interesseret i permanente aftaler.

Jones, Rojo og Dalot har alle tre været bagerst i forsvarsrækken angående spilletiden i denne sæson, hvor Solskjær har været meget konservativ omhandlende den faste firebackskæde - den første reserveplads ser ud til at være dedikeret til den unge Brandon Williams.

27-årige Jesse Lingard har ikke fået meget spilletid det sidste halve år, hvor skader har været den primære årsag, men med den formstærke midtbane-kerne klubben har nu, ser fremtiden sort ud for englænderen, der har underpræsteret i år.

Man kan roligt sige, at Manchester United har et spændende transfervindue foran sig.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea