Fodbold nyheder

Guardiola om Klopp og Mourinho:
De kan ringe til mig

Af Troels Drasbech

City-manageren er træt af den negative omtale fra kollegaerne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pep Guardiola er ikke bange for at tage samtalen med Jurgen Klopp og Jose Mourinho omhandlende Manchester Citys frikendelse for anklagen om brud på UEFA Financial Fair Play. Frikendelsen blev givet af retsorganisationen, CAS.

CAS fjernede i mandags suspensionen, som UEFA havde pålagt klubben, og ydermere blev den oprindelige bøde på 210 millioner kroner formindsket til 75 millioner kroner - et småbeløb for en klub af Citys kaliber.

Frikendelsen havde efterfølgende fået managere som Klopp og Mourinho til at udtale sig om hændelsen, hvor det bestemt ikke var positive adjektiver, der formede deres respektive udtalelser.

Klopp kaldte mandagens hændelser for 'en dårlig dag for fodbolden', hvor Mourinho benyttede sig af kraftigere ord som 'skandaløst' og 'katastrofalt' til at beskrive udfaldet.

- Hvis de gerne vil snakke, jeg er klar, udtalte Guardiola til Sky Sports News efter at være blevet konfronteret med ovennævnte udtalelser fra kollegaerne.

- Dommen fra de tre selvstændige dommere var klar, men hvis de vil, så kender de mit telefonnummer. De kan ringe til mig og få en forklaring - det er intet problem overhovedet.

- Jeg tror ikke, vi har meget at diskutere grundet dommens klarhed. Alle indikationer om, at vi havde løjet eller bedraget blev manet til jorden, da vi var uskyldige, udtalte Guardiola yderligere til Sky Sports.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea