Fodbold nyheder

Stor hyldest til Marcus Rashford

Af Raymund Nelausen

Under Coronakrisen har Marcus Rashford dannet en velgørenhedskampagne, som han nu bliver hyldet for af University of Manchester.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester Uniteds Marcus Rashford har under Coronapausen haft meget fokus på andre ting end fodbold. Rashford oprettede en velgørenhedskampagne, som skulle sikre, at fattige engelske skolebørn forsat var berettigede til hjælp fra regeringen. Programmet fra regeringen havde fokus på at sørge for mad til de fattige børn, men regeringen havde planlagt at stoppe aftalen.

Marcus Rashford fik stor succes med sin kampagne, hvis mål lykkedes. Den britiske regering valgte at fortsætte programmet, og derfor er Rashford blevet hyldet af mange i England. Nu kan han så også snart lade sig hylde af University of Manchester.

De ønsker nemlig at give Marcus Rashford en æresgrad. Rashford bliver dermed også den yngste modtager nogensinde af sådan en hyldest. Det er dog ikke første gang, at en personlighed fra Manchester United har fået den ære af University of Manchester, da Sir Alex Ferguson og Sir Bobby Charlton også er blevet hyldet.

Selve ceremonien vil finde sted senere på sommeren, men inden da skal Marcus Rashford afslutte sæsonen med Manchester United, som er tæt på at spille sig i Champions League til næste sæson.

Mere om Marcus Rashford

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik