Atalanta - Brescia

Italien: Serie A
Atalanta M. Pašalić (2), M. de Roon (25), R. Malinovskiy (28), D. Zapata (30), M. Pašalić (55), M. Pašalić (58)
Gewiss StadiumFuld tid6-2
Brescia E. Torregrossa (8), N. Špalek (83)
Lineup

Atalanta-profil ude efter uheld i poolen

Af Nicolai Christensen

Luis Muriel har vist at være en vigtig mand for Atalanta i denne sæson, men til aftenens kamp imod Brescia må de klare sig uden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den colombianske målscorer, Luis Muriel, der til daglig repræsenterer Atalanta i toppen af Serie A, kommer ikke til at kunne hjælpe holdet fra Bergamo til sejr i aften, grundet et uheld ved poolen. Det italienske medie, Corriere dello Sport, melder at angriberen efter at have været i pool med nogle af hans holdkammerater, har slået hovedet så slemt, at han ikke spiller tirsdag.

Efter uheldet skulle han ifølge mediet, være blevet fragtet til hospitalet, hvor de har scannet ham. Han skulle ikke have fået nogen alvorlig hovedskade, men slaget skulle stadig være nok, til at holde ham ude i aftenens kamp.

Muriel har i denne sæson primært fungeret som indskifter, men der har han også været ekstrem effektiv. 65 minutter pr. mål har han skullet bruge, og hele 17 sæsonscoringer er det blevet til for den skarpe colombianer indtil videre. Et antal han dog ikke kommer til at udbygge i dag. Atalanta tager imod Brescia fra bunden af rækken i dag klokken 21:45 på Gewiss Stadium i Bergamo.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik