J. Stanislas (65), D. Solanke (67), D. Solanke (87)
J. Vardy (23), C. Söyüncü (67), J. Evans (83)
Nicolai Christensen

Schmeichel og co. mister vigtige point i toppen

Kasper Schmeichel fik en af de uheldige hovedroller, da Leicester her til aften tabte med 1-4 til Bournemouth.
Bournemouth og Leicester tørnede søndag aften sammen i en kamp, hvor det var to hold fra fra to forskellige steder i rækken. Bournemouth, der stadig kæmper for at undgå nedrykning, og et Leicester-mandskab, der forsøger at sikre sig en Champions League billet i toppen af rækken.

Leicester kom godt fra start, hvor Jamie Vardy efter 23 minutters tid kunne bringe Leicester foran med hans mål nummer 23 i denne Premier League sæson. Den anden halvdel af første halvleg var med Leicester, der pressede på for et eventuelt 2-0 mål, som de også var tæt på et par gange, men det blev ved etmåls føringen til pausetid.

Fra anden halvlegs start satte Bournemouth-manager, Eddie Howe, to nye spillere ind og heriblandet danske Phillip Billing. Den anden var Junior Stanislas, og han kunne efter 66 minutters spil udligne til 1-1 på et straffespark. Det der førte til straffesparket vil Kasper Schmeichel ikke være tilfreds med, da han sparkede et dårligt udspark lige ud i ryggen på Wilfried Ndidi, der sekunder efter begik straffe på Callum Wilson, hvor Stanislas så scorede på straffesparket. Men det stoppede ikke der. Minuttet efter scorer Dominic Solanke til 2-1, og sekunder efter det, modtager Caglar Soyuncu et direkte rødt kort, så Leicester var nødsaget til at spille med 10 mand i resten af kampen. ”The Cherries” fortsatte og fik både scoret til 3-1 og 4-1 i slutminutterne af kampen, som også var resultatet det endte med.

En rædsels anden halvleg fra Leicester, der ikke kunne følge op på Chelseas nederlag til Sheffield United i går, og det er altså fortsat tæt i kampen om 3. og 4. pladsen i toppen af rækken.