Aston Villa - Crystal P

England: Premier League
Aston Villa Trézéguet (45), Trézéguet (59)
Villa ParkFuld tid2-0
Crystal P
Lineup

Aston Villa-manager:
Det var en semifinale idag

Af Nicolai Christensen

Aston Villa-manager, Dean Smith, kaldte dagens kamp imod Crystal Palace for en semifinale.

Med sejren over Crystal Palace tidligere i dag, søndag, har Aston Villa for alvor bragt spænding ind i bundkampen i Premier League. Aston Villa har nu fire point op til Watford og West Ham, der lige pt. med tre kampe tilbage af sæsonen i Premier League, er at finde lige over stregen i bunden af Premier League. Aston Villa-manager, Dean Smith, har efter sejren været ude og forklare, at de nu har klaret første del af semifinalen i kampen om overlevelse.

- Vi sagde til spillerne, ”det er ligesom en semifinale i dag”. Vi har spillet turnerings-fodbold siden vi kom tilbage, lød det fra Dean Smith til BBC efter kampen tidligere i dag.

- Vi har ikke fået de point vi har haft brug for, men vi er stadig med i turneringen. I dag var første del af semifinalen, vi havde brug for at gå ud og vinde og det har vi gjort med en god præstation.

Aston Villa holder altså stadig liv i håbet om overlevelse. Sejren i dag over Crystal Palace var deres første sejr i Premier League siden d. 21. januar, som også fandt sted på Villa Park. Den lange pause uden sejr gjorde også, at de langt hen ad vejen var presset til at gå ud og vinde i dag.

- Vi har brug for at give os selv en stor chance. Watford og West Ham mødes i næste runde, hvilket vil sige at de ikke begge to kan gå ud og få tre point, men vi er stadig nødt til at koncentrere os om os selv og forhåbentlig få et resultat imod Everton.

Aston Villa møder som skrevet Everton i næste runde, inden de mangler at tage imod Arsenal og West Ham, og specielt den sidste kamp imod West Ham kunne meget vel ende med at blive en direkte kamp om overlevelse. Aston Villa står inden de sidste tre runder noteret for 30 point, og er dermed fire point efter Watford og West Ham, der begge står noteret for 34 point.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid