Fodbold nyheder

Nedved:
Real Madrid og City kan vinde

Af Daniel Pantic

Pavel Nedved slår fast, at det første Juventus-mål er at 'komme til Portugal' i Champions League, hvorefter Real Madrid og Manchester City er 'kandidater til trofæet'.

Article image

Lodtrækningen er blevet afgjort for Final Eight Champions League mini-turnering, som vil blive afholdt i Lissabon fra august 12-23 med en række engangs-knockout kampe.

Lyon vandt første kamp med 1-0 mod Juventus, men hvis Torino-klubben formår at komme vider, så vil de står over for Real Madrid eller Manchester City i kvartfinalen. Semifinalen ville hedde Napoli, Barcelona, Chelsea eller Bayern München.

- Først og fremmest er vi nødt til at komme igennem 16-dels-finalerne og vi er godt klar over, at der er en meget vanskelig andet kamp, der venter os.

- Lodtrækningen er meget spændende, men det er altid svært at vælge en modstander fra kvartfinalerne og fremefter, da alle holdene er stærke på dette tidspunkt. Real Madrid og Manchester City er to kandidater til trofæet og under alle omstændigheder er det en meget vanskelig kamp, siger Juventus-direktør Pavel Nedved ifølge UEFA's hjemmeside.

Juventus møder Lyon i anden kamp d. 7 august.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik