Fodbold nyheder

Suarez:
Vi tænker kun på os selv

Af Daniel Fisker

I Barcelona går man efter at vinde sæsonens sidste tre kampe, mens man håber på, at Real Madrid dummer sig i mesterskabskampen.

Article image

FC Barcelona sendte onsdag aften lokalrivalerne Espanyol ned i LaLiga2 med en 1-0-sejr. Den spinkle sejr kom i hus efter et svært og intenst opgør. Espanyol havde ellers klynget sig til håbet om overlevelse med en sejr over Villareal, men onsdag aften blev det altså afgjort, at Espanyol spiller i den næstbedste række, når næste sæson sparkes i gang.

- Vi vidste, hvor svær kampen ville blive – på grund af deres situation, udtaler Luis Suarez ifølge Marca.

- Der var lidt træthed efter søndagens kamp. Det kunne ses i den intensitet, vi lagde for dagen.

- Det vigtigste er, at vi vandt og sikrede os flere point.

Nu er det FC Barcelona, som har et håb at klynge sig til – nemlig det efterhånden spinkle håb om det spanske mesterskab, som Real Madrid ellers har kurs mod. Ærkerivalerne fra hovedstaden har et enkelt points forspring og en kamp i baghånden. I Barcelona håber man på, at Real Madrid kvajer sig, mens man selv fokuserer på at vinde sæsonens resterende tre kampe.

- Vores mål er at vinde hver eneste af vores sidste tre kampe.

- Derudover er vi nødt til at vente på, at vores modstander fejler.

- Vi tænker kun på vores egne kampe.

FC Barcelonas sidste kampe er imod Valladolid, Osasuna og Alaves, mens Real Madrid fredag aften tager imod Alaves, inden Granada, Villareal og Leganes står for skud. Forspringet og den kamp, som ”Los Blancos” har i baghånden, har dog medført, at Barcas ærkerivaler er storfavoritter til at sikre sig klubbens mesterskab nummer 34 – hvis ikke den mest succesfulde klub i Spanien fejler på falderebet.

Mere om Luis Suárez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik