Crystal P - Chelsea

England: Premier League
Crystal P W. Zaha (34), C. Benteke (72)
Selhurst ParkFuld tid2-3
Chelsea O. Giroud (6), C. Pulisic (27), T. Abraham (71)
LineupReferatVideo

Chelsea med vigtig sejr i London-derby

Af David Øhrstrøm

Chelsea tog et stort skridt imod top-fire, da de besejrede lokalrivalerne fra Crystal Palace.

Chelsea havde brug for en sejr for at holde Manchester United bag sig i kampen om at slutte i top-fire og være sikret en plads i næste sæsons Champions League. Crystal Palace havde derimod ikke det store at spille for, men alligevel bed hjemmeholdet godt fra sig mod gæsterne.

Det startede godt for Chelsea, da Giroud bragte favoritterne foran efter blot seks minutter. Willian brød fri i højre side og med en aflevering skråt tilbage i feltet, kunne Giroud let sætte indersiden på. Chelsea fortsatte de flotte offensive takter, og igen var Willian manden med assisten, da han fandt Pulisic på kanten af feltet. Herfra snød amerikaneren en forsvarsspiller, inden han bankede bolden op i det korte hjørne.

Få minutter efter var det dog Palace-stjernen Wilfred Zaha, der på et fantastisk langskud bragte hjemmeholdet tilbage i kampen. Dette var også pausestillingen, og vi skulle et stykke ind i anden halvleg, inden næste mål blev scoret.

Med tyve minutter igen troede Abraham, at han havde lukket kampen, da han sikkert udplacerede Guaita i hjemmeholdets mål. Det lykkedes dog for Benteke at score minuttet efter, men tættere på kom værterne ikke, og dermed bragte Chelsea sig fem point foran United, inden ”De Røde Djævle” møder Aston Villa torsdag aften.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea