Fodbold nyheder

Ung franskmand færdig i Arsenal?

Af Nicolai Christensen

Matteo Guendouzi ligner mere og mere en færdig mand i Arsenal.


De seneste forlydender fra og omkring Arsenal går på, at klubbens unge midtbanespiller Matteo Guendouzi har trænet alene siden nederlaget til Brighton d. 20. juni. Guendouzi tog efter kampen var blevet fløjtet af, kvælertag på Neal Maupay fra Brighton. Maupay har ligeledes været ude at udtale, at den unge midtbanemand var kommet med nedladende kommentarer i løbet af kampen. Det lader til, at det har fået Arsenal-manager Mikel Arteta til at beordre en fitness-coach til at træne alene med franskmanden.

Beslutningen om at lade Guendouzi træne alene, er dog ikke kun foretaget på baggrund af episoden på sydkysten, da han tidligere på sæsonen til en kamp imod Newcastle også blev sat af pga. attitudeproblemer. Han fik efter kampen mod Brighton mulighed for at forklare sig, da han blev hevet ind til et møde med Arteta og tekniske direktør Edu, men de to var efter mødet ikke imponerede af ham. Det ligner heller ikke at noget har ændret sig, da Arteta op til Leicester kampen udtalte sig om den unge franskmand.

- Stadigvæk er situationen som den hele tiden har været, da han blev spurgt ind til Guendouzi og Ôzil på klubbens hjemmeside.

Om dette betyder et endegyldigt farvel til Guendouzi i Arsenal vides stadig ikke, men ifølge The Athletic-journalist David Ornstein, som følger Arsenal tæt, kunne det godt tænkes at Guendouzi muligvis kunne blive brugt i en byttehandel eller blive solgt i det kommende transfer-vindue.

- Klubben forventes at skulle mødes med Guendouzis repræsentanter en af de kommende dage, skriver Ornstein i The Athletic.

Mere om Mattéo Guendouzi

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid