Fodbold nyheder

Italiensk medie:
Flere storklubber kæmper om Lazio-profils underskrift

Af Christian Kern Hansen

Ifølge Gazetto Dello Sport skulle blandt andre Chelsea og Real Madrid være ude efter Lazio-profilen Sergej Milinkovic-Savic.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det italienske medie Gazetto Dello Sport skriver, at London-klubben Chelsea, og førerholdet i La Liga Real Madrid blandt andre er ude efter Lazio-profilen Sergej Milinkovic-Savic. Den serbiske Lazio-profil har igen i denne sæson udmærket sig positivt i den italienske hovedstad, og der har førhen været spekulationer om serberen ikke snart skulle prøve sig af på en endnu højere hylde end han allerede for nuværende gør i toppen af den italienske Serie A.

Det italienske medie Gazetto Dello Sport skriver, at de næste uger kommer til at have en stor betydning for det videre forløb. Udover Real Madrid og Chelsea, skulle også storklubber som Manchester United og Paris Saint Germain være mulige bejlere til en kommende destination for den 25-årige midtbanespiller.

Milinkovic-Savic kom til Lazio tilbage i sommeren 2015 fra belgiske Genk, og har udviklet sig markant under hans tid i det italienske. 198 kampe har Milinkovic- Savic opnået for Lazio, og midtbanespilleren har i de mange optrædener for Lazio scoret hele 37 mål, samt lagt op til 26 fra hans position på den centrale midtbane.

Mere om Sergej Milinković-Savić

Mere om Lazio

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik