Fodbold nyheder

Sané takker af med afskedsbrev til cityzens

Af Christian Kern Hansen

Leroy Sané blev tidligere på dagen præsenteret som ny Bayern München-spiller, og dette har givet anledning til et par afsluttende vendninger fra den nu forhenværende Manchester City-spiller.
Article image
Ritzau-Scanpix
Leroy Sané har haft en rædderlig sæson, i det den tyske profil allerede blev knæskadet i en Community Shield-kamp mod Liverpool i indledningen af den igangværende sæson. Der har derfor ikke været meget at glæde sig over for den teknisk stærke kantspiller. Tidligere i dag kunne den stadig blot 24-årige kantspiller glæde sig over, at fremtiden er på plads, da han underskrev en kontrakt med de sydstyske mestre Bayern München. En kontrakt der gælder frem til sommeren 2025.


I kølvandet på skiftet til hjemlandet, har Leroy Sané på sin Twitter-konto udtrykt sin taknemmelighed over at have trukket den lyseblå trøje over hovedet i Manchester.

- For det første, tak Cityzens (Manchester City-fans,red.)!. Mange tak for en stor tid, og al støtten over de sidste fire år. Det var været en virkelig intens og succesfuld tid, som jeg helt sikkert ikke kommer til at glemme.

- Tak til alle fansene, til staben og til mine holdkammerater. Jeg vil altid huske denne tid med stor glæde og stolthed.

- Jeg har lært en masse, og jeg er meget stolt over at have været en del af denne rejse, skrev Leroy Sané blandt andet i sit afskedsbrev på sin Twitter-konto.

Leroy Sané nåede at spille 135 kampe for Manchester City, og kantspilleren er noteret for 39 mål og 45 assists i de fire år som han har optrådt for klubben placeret i den østlige del af Manchester.Mere om Leroy Sané

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik