Fodbold nyheder

Berbatov:
United har måske begået en fejl

Af Daniel Fisker

Manchester United var måske for langsomme til at få fingrene i Bruno Fernandes, hvis man skal tro den forhenværende United-angriber Dimitar Berbatov.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det var lidt af et scoop, da Manchester United i 11. time af januar-transfervinduet fik fingrene i Bruno Fernandes. Den 25-årige portugiser havde i den grad fået sit gennembrud hos Sporting Lissabon, som indkasserede 410 millioner kroner, da Fernandes blev solgt til ”The Red Devils”.

Den tidligere Manchester United-angriber Dimitar Berbatov har dog nu slået fast, at Old Trafford-klubben måske har begået en fejl ved købet af Fernandes. Fejlen består ifølge den bulgarske angrebslegende i, at man ikke formåede at købe den portugisiske midtbanekreatør på et tidligere tidspunkt.

- Man kan argumentere for, at klubben (Manchester United, red.) måske har begået en fejl ved ikke at hente ham tidligere, men man ved aldrig, hvad der kommer til at ske. Måske havde han ikke været helt parat, hvis de havde fået ham tidligere.

Det er især Fernandes’ førstehåndsindtryk – fem mål og tre assists i otte Premier League-kampe – som overbeviser Berbatov om, at Manchester United måske burde have købt ham tidligere. Berbatov mener dog, når alt kommer til alt, at alt er sket på det rette tidspunkt.

- Jeg mener, at alt skete på det rette tidspunkt. Vi kan se resultatet nu, fordi Fernandes leverer fantastisk fodbold. Hvis Pogba bliver, så tror jeg, at deres makkerskab kun bliver bedre. Man kan allerede nu se, at der er noget under opsejling med den måde, de leder efter hinanden på banen – hvor og hvordan de afleverer bolden. De har begge to udsigt til en fantastisk fremtid i United.

Mere om Bruno Fernandes

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik