J. Thorsteinsson (28), J. Ankersen (48), J. Thorsteinsson (77), J. Thorsteinsson (83), N. Helenius (90)
Daniel Pantic

AGF vinder efter kæmpe comeback

Det lå længe i kortene, at FC Midtjylland skulle tage de tre point mod AGF, men aarhusianerne leverede et vanvittigt comeback.
FC Midtjylland tog søndag aften mod AGF i mesterskabsspillet i Superligaen. FC Midtjylland topper ligaen, og havde et forspring på otte point ned til FCK på andenpladsen før søndagens kamp. AGF kunne med en sejr sætte sig solidt på bronzemedaljerne.

Kampen startede meget lige, men efter 23 minutter kom kampens første store chance. Et flot FCM angreb endte hos fødderne på Awer Mabil, som sparkede men desværre til ærgelse for hjemmeholdet gik forsøget i sidenettet.

Midtjyderne pressede på for at tage føringen, men AGF ville også være med. Paulinho fik trådt skoen af i FCM-feltet, og hjemmeholdet appellerede for et frispark, men fløjten forblev tavs. Casper Højer modtog bolden på fløjen, som kunne sendte bolden ind i fødderne på en fri Jon Thorsteinsson, der let kunne gøre det til 1-0 til AGF.

Blot tre minutter efter var det hjemmeholdets tur. Efter et hjørnespark og et forsøg udefra endte bolden hos Alexander Scholtz, som kunne smadre bolden ind til 1-1.

Dermed var stillingen 1-1 ved pausen.

Kort inde i anden halvleg var Ronnie Schwartz på spil. En stor forsvars fejl på midten af banen gjorde, at Schwartz fik bolden lige i fødderne, og han kunne sende bolden let forbi William Eskelinen i AGF-målet. 2-1 til FCM.

Det skulle blive værre for AGF. Kort efter fik midtjyderne et hjørnespark, og AGF-spiller Jakob Ankersen sendte bolden i eget net til stillingen 3-1.

Thorsteinsson var velspillende i kampen, og efter 77 minutter modtog han bolden fra Gift Links, og den 21-årige islænding bragede bolden ind til reducering.

Kort efter var islændingen på spil igen. Gift Links sendte et flot indlæg ind i feltet, hvor han fandt Thorsteinsson, som kunne gøre det til 3-3 og dermed havde islændingen scoret et hattrick.

Kampen var dog ikke slut endnu og dybt inde i overtiden sikrede Nicklas Helenius sejren for AGF, da han scorede til 4-3.