Fodbold nyheder

Braithwaite-form skaber problemer for dyr angrebs-stjerne

Af Henrik Varbøl Andersen

Tidligere Atletico Madrid-stjerne blev ofret, da Luis Suarez gjorde comeback i Barcelonas sejr over Mallorca.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge mediet Goal, så var det helt fortjent, at det var franskmanden Antoine Griezmann der blev skiftet ud, da Barcelona-træner Quique Setien valgte at skifte Luis Suarez ind i går. Goal mener nemlig, at Martin Braithwaites gode form og præstationer skal bekymre Griezmann en hel del.

De fleste havde nok gættet på, at det var dårligt nyt for danskeren, at Luis Suarez igen var klar efter skade. Men det blev i den første kamp efter Corona-pausen altså den dyrt indkøbte franskmand, der blev ofret allerede efter 57 minutter.

Goal-journalisten Mark Doyle var imponeret over Braithwaites arbejdsindsats, og mange gode løb. Derudover scorede danskeren sit første mål i Barcelona-trøjen, og virkede farligere i front end sin franske holdkammerat. Griezmann har haft svært ved at finde den form, som gjorde, at Barcelona hentede ham for store penge i Atletico før sæsonen.

Tidligere på ugen spurgte Goal den danske-angriber om, hvilken betydning det kunne få for ham at Suarez var tilbage efter skade, og hvordan han så sine chancer for spilletid nu. Braithwaite var mest glad for at have sin farlige angrebskollega tilbage:

- Helt ærligt så tænker jeg ikke over det. Jeg er bare glad for, at Luis er tilbage. Da jeg kom her, var han skadet, og jeg har ikke spillet med ham. Jeg vil lære fra ham, da han er en af de bedste angribere i verden. Jeg er glad for, at han er tilbage.

I Suarez-comebacket betød det mest dårligt nyt for Griezmann, og ikke for Braithwaite, som også fik åbnet scorings-kontoen hos Spaniens førende mandskab lige nu.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik