Fodbold nyheder

Southampton-manager om Timo Werner:
Han er et brutalt våben

Af Simon Lindgren

Southampton-manager Ralph Hasenhüttl mener, at Timo Werner er uhyggeligt giftig, hvis han spiller på det rigtige hold.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der har været mange spekulationer om, hvor angrebstalentet Timo Werner skulle skifte hen. Det så længe ud til, at det ville være Liverpool, der skulle løbe med den 24-åriges underskrift. Det endte dog i stedet med et skifte til Chelsea.

Den unge tysker har været en målmaskine i RB Leipzig, siden han kom til klubben tilbage i 2016. Dengang havde han æren af at blive trænet af den nuværende Southampton-manager Ralph Hasenhüttl, som var i Leipzig fra 2016 til 2018. I Werners første sæson under den østrigske manager lavede han intet mindre end 21 mål i 31 ligakampe. Hasenhüttl har da også svært ved ikke at rose den nye Chelsea-spiller.

- Fodbolden er meget intens og hurtig i England, hvilket passer godt til Timo. Med hans fart er han et brutalt våben på det rigtige hold, fortæller Hasenhüttl til Sport Bild.

I en alder af blot 17 år fik Timo Werner debut i Bundesligaen for VfB Stuttgart, og i 2016 skiftede han som bekendt til Leipzig. I Leipzig har angriberen hamret mål ind i fire sæsoner i træk. I indeværende sæson er det blevet til imponerende 25 mål i 30 Bundesliga-kampe. Til sommer skifter den tyske landsholdsangriber så til London-klubben Chelsea, som har betalt i omegnen af 410 millioner kroner for ham.

Mere om Timo Werner

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid