Fodbold nyheder

Leverkusen-sportsdirektør:
Jeg aner ikke, om vi har ham næste sæson

Af Henrik Varbøl Andersen

Et af de største talenter i Tyskland er jagtet af flere europæiske-storklubber, og et skifte er ikke usandsynligt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sportsdirektøren i Leverkusen Simon Rolfes erkender i den spanske avis Marca, at han ikke ved om han råder over talentfulde Kai Havertz næste sæson. Talentet er jagtet af mange europæiske storklubber:

- Vi ved ikke endnu, hvad der skal ske med Kai. Vi ved at alle de store hold fra Tyskland og Europa er efter ham, og han har niveauet til at spille alle steder, siger Rolfes ifølge Mirror til den spanske avis Marca.

Kai Havertz er sammen med Dortmunds Jadon Sancho, de to spillere der rygtes mest til andre klubber og til at skifte, når transfervinduet igen åbner. Liverpool, Bayern München og Manchester United har alle tre været sat i kraftig forbindelse med det tyske-stortalent.

Rolfes roser dog også det store talent i store vendinger:

- Han er en fantastisk spiller, og som i mange år har Bayer altid stået bag store talenter. Men vi må vente. Der er mange faktorer, der kan spille ind. Hans fremtid er slet ikke på plads endnu.

Ifølge Mirror er prisen for Leverkusen-juvelen sat til 750 millioner kroner, hvilket måske kan holde interesserede klubber fra at investere denne sommer i talentet. Mange klubber forventes at holde igen på transfer-markedet på grund af den økonomiske usikkerhed efter Corona-virussen.

Leverkusen håber på at holde fast i deres store talent i mindst en sæson endnu, da Champions League-deltagelse måske venter for dem. I øjeblikket indtager de femte-pladsen lige udenfor det forjættede selskab. Rolfes vil dog gerne beholde talentet:

- Jeg kan kun sige, at jeg elsker at se ham spille, og specielt så længe så muligt i en Leverkusen-trøje. Han vil blive en dominerende spiller i de næste ti år, slutter Rolfes af med.

I øjeblikket er Kai Havertz måske den mest iøjnefaldende spiller i Bundesligaen, hvor han med fem mål i fire kampe efter genstarten har vist store prøver på det talent, som det meste af Europas-elite jagter.

Mere om Leverkusen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik