Fodbold nyheder

Vejle-træner:
Nu skal det være

Af Mike Hjulmand

Denne uge i eSuperligaen var ikke speciel sjov for Vejle, men de kan alligevel tage ting med videre, fortæller Vejle-træner til Indkast.dk.

Article image

Vejle er et utroligt stærkt mandskab i eSuperligaen, men i denne uges kampe stødte de blandt andet ind i tre hold, der alle tidligere har vundet eSuperligaen. Det har Vejle stadig til gode at gøre. Indkast.dk har talt med Vejles træner i eSuperligaen ovenpå rundens resultater der lød på 2-4 nederlag til Brøndby, 2-2 resultat mod AC Horsens, men en sejr på reglen om udebanemål til Vejle og så til slut et hårdt nederlag på 4-6 til FC København.


- Brøndby-kampen kan jeg ikke bruge til noget, da vi ryger over i et andet gamemode, da EA-serverne er nede. Der er vi bagud på point fra start, da Fredberg (Brøndby-spiller, red.) har spillet i det gamemode på blandt andet eLandsholdet. Horsens-sejren er jeg rigtig glad for. De er forsvarende mestre og i blandt andet Jenner har de en utrolig dygtig spiller, fortæller Vejle-træner Kent Brylle fortsætter om FCK-kampen:

- Jeg er ked af, at Arrow ikke kan køre den hjem efter et rigtig godt udgangspunkt fra Esser (Arrows holdkammerat, red.), men det sker en gang i mellem. Maruczo (FCK-spiller, red) finder et stort niveau frem, men han er også en rigtig god spiller. Overall er tre point fint for de tre kampe og nu har vi overstået nogle af de bedste hold i ligaen. Nu vil vi være favorit i størstedelen af vores resterende kampe, hvor vi skal ud og have en masse point forhåbentlig, lyder det fra Vejles træner.


Taktisk element bag udskiftning
Vejle foretog en udskiftning i deres line-up forud for kampen mod FCK, da Vejle-lejren havde set et mulig fordel ved, at få Esser i kamp mod FC Købehavns Pilm.

- Først og fremmeste er der en hård kamp om pladsen ved siden af Arrow. Derudover havde vi set på sidste sæsons kampe, at Pilm ikke var så glad for det høje pres, hvor vi har Esser der er utrolig god, siger Brylle om udskiftningen i Vejle-truppen inden FCK-kampen.

Esser endte med at slå Pilm 3-2, men efterfølgende måtte Vejle se Arrow tabe med 1-4 til Marcuzo og dermed et samlet nederlag på 4-6.

Et tophold udenfor top-4
Vejle-truppen ser sig selv som et tophold og det er de også, men de har stadig til at gode at slutte i top-4 i grundspillet og det er noget de er bevidste om.

- Vi har været kede af de resultater vi har leveret i grundspillet de sidste par sæsoner. Vi ser os selv som et tophold og et hold der kan vinde ligaen. Nu skal det være, at vi sikrer os en plads i top-4 i grundspillet, så vi ikke skal ud i playoff igen om at komme med til finals, slutter Kent Brylle af til Indkast.dk.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik