Fodbold nyheder

Agent er sikker på Barca-køb

Af Daniel Fisker

Danilo Silva, som er agent for det brasilianske talent Gustavo Maia, er sikker på, at FC Barcelona køber hans klient i den nærmeste fremtid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne har længe sendt 19-årige Gustavo Maia til FC Barcelona. Nu kunne noget tyde på, at Barca er parate til at aktivere en købsoption på den unge brasilianer, som dermed kan blive Barcelona-spiller i denne måned.

Maias præstationer i den såkaldte Copa Sao Paulo – den mest prestigefyldte ungdomsturnering i Brasilien – fik den nuværende Sao Paulo-spiller på blokken i FC Barcelona, som efter sigende er parate til at betale en klausul på 7,5 millioner kroner for at få fingrene i den unge brasilianer allerede i denne måned.

FC Barcelona er herefter forpligtede til at betale yderligere 26 millioner for en permanent aftale med den lovende kantspiller. Maias agent Danilo Silva er helt sikker på, at Barca vil gennemføre købet af hans talentfulde klient.

- Vi er sikre på, at Barcelona vil gennemføre købet, udtaler Danilo Silva ifølge Goal.com.

- Der var allerede signaler fra klubben. I mandags begyndte Maia på sine spansklektioner, så han er bedre forberedt.

- Andre klubber har henvendt sig i de seneste måneder, men han var aldrig i tvivl. Han har altid villet til Barcelona.

Hvis Barca ender med at gennemføre købet af Gustavo Maia, kan han – hvis alt går vel – træde i fodsporene på prominente landsmænd såsom Romario, Rivaldo, Ronaldinho og Neymar, som alle har slået foldene i den catalanske storklub.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik