Fodbold nyheder

Lille afviste bud på angriber i januar

Af Simon Lindgren

Lille-angriberen Victor Osimhen er en eftertragtet ung mand og ifølge præsidenten i Lille, så afslog klubben bud på den unge afrikaner i januar.

Article image

Den franske Ligue 1 er blevet afsluttet før tid. Det betyder, at der går lang tid før bolden igen ruller i Frankrig. En af de klubber, der ellers havde gang i en fin sæson er Lille, som endte på en fjerdeplads. Lille har gennem årene haft mange dygtige spillere i klubben, som senere er blevet solgt videre for store beløb. Spillere som Eden Hazard, Dimitri Payet og Nicolas Pepe har alle været i klubben. Nu tyder det på, at endnu spirende stjerne kan være på vej videre.

Den nigerianske angriber Victor Osimhen har spillet en solid sæson og har tiltrukket interesse fra nogle af de større ligaer i Europa. Selvom den blot 21-årige spiller kun har været i Lille siden i sommer, så kan den dygtige angriber allerede være på vej videre. Allerede i januars transfervindue modtog Lille et par bud på nigerianeren.

- I januar afviste vi bud fra en engelsk og en spansk klub, fortæller Lille-præsident Gerard Lopez til Daily Mail.

Klubber som Liverpool, Real Madrid og Barcelona er tidligere blevet meldt interesseret i Osimhen. Lille håber på at kunne få nogenlunde samme beløb for Osimhen som de fik for Nicolas Pepe, da han blev solgt til Arsenal. Det beløb er i omegnen af 600 millioner kr.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik