Fodbold nyheder

Premier League rykker nærmere

Af Troels Drasbech

Der er lys for enden af tunnellen for alle Premier League-elskere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Premier League kan efter snart tre måneders corona-pause endelig være på nippet til at modtage det grønne lys til en genoptagelse af sæsonen. Ifølge Sky Sports har ligaen fået tilladelse af regeringen til at starte fase 2, hvilket vil muliggøre træningssessioner med hele 12 spillere indebærende kamp og nærkontakt.

Denne uge er overordnet utrolig vigtig for ligaens nærmeste fremtid, hvor følgende emner er på programmet i løbet af ugen:

Tirsdag: Premier League vil diskutere regeringens opdaterede udspil om træningsforholdende sammen med klub-kaptajnerne, managerne og repræsentanter fra PFA og LMA.

Onsdag: Premier League-klubberne vil holde en afstemning om at genindføre nærkontakt til træningspassene.

Torsdag: Klubberne mødes igen for at diskutere bredere detaljer for genoptagelsen af ligaen - bl.a. om muligheden for en forkortelse af den resterende del af sæsonen.

Med en forventning om, at majoriteten af klubberne vil stemme for en genindførelse af nærkontakten til træning, kan Premier League, inden den nuværende uge slutter, bringe et udspil omhandlende de nødvendige forbehold inden kampene, kampprogrammet og en mulig startdato.

Den 19. juni har været det primære mål for en konkret startdato, men flere klubber har presset på for en uge mere til trup-forberedelse, hvilket har bragt den 26. juni på banen som datoen, hvor Premier League vender tilbage.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik