Fodbold nyheder

AaB skrinlægger Okore-sagen

Af Torsten Brix

Begik AaB-profil Jores Okore med vilje et frispark og skal han dømmes for matchfixing? Indkast.dk tog til AaB’s træningsanlæg på Hornevej for at finde svar. Der var en meget trykket stemning og midt i det her står en stakkels ny sportschef…

Article image

Danmarks nordligste Superliga-klub AaB startede dagens træning med at mødes i en stor cirkel, og her havde kun den nye sportschef Inge Andre Olsen og den meget omtalte Jores Okore ordet. Den store forsvarsspiller er mistænkt for matchfixing efter han fik en advarsel sent i efterårets opgør imod OB.

For omkring en måned siden ankom Inge Andre Olsen til AaB med en lille corona-forsinkelse, og han har fået en meget hektisk opstart i AaB med Covid19, men nu også denne sag om matchfixing. Om dette siger den ny sportsdirektør Inge Andre Olsen til Indkast.dk, da vi træffer ham på AaB’s træningsanlæg:

- Man skal nok ikke være raketforsker for at forstå, hvad jeg skal tale med spillerne om i dag. Der har været meget opmærksomhed i de sidste par dage omkring AaB og specielt én spiller. Det lever vi med, men vi ved ikke mere end det, som kommer frem i pressen og fra politiet.

Den tidligere topdommer Benjamin Leander skriver på twitter, at Okore imod slutningen af kampen laver to store frispark og der er spillet store beløb på, at netop Okore skulle få en advarsel.AaB’s nye sportschef Inge Andre Olsen siger om episoden (se den i bunden af artiklen), at han selv var en stor central forsvarsspiller, og han har selv lavet mange klodsede frispark, men derudover slår han fast, at AaB ikke ved nok om sagen til at foretage sig yderligere.

- Vi ved ikke mere, end politiet gør, men vi vil naturligvis gerne hjælpe dem med alt, der kunne tænkes i forbindelse med denne sag. Vi kommer ikke til at gøre noget i denne sag, før myndighederne har gjort noget. Så for os er sagen lukket ned, indtil vi får yderligere oplysninger fra politiet. Nu er fokus på fodbolden, for det er jo det, som det hele handler om, siger Olsen, inden han slår fast:

- AaB har meget begrænset kendskab i denne sag. Vi ved faktisk ”nul og niks”, så vi kan ikke foretage os noget.

Mere om Jores Okore

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik