Fodbold nyheder

Getafe var tæt på Messi og Guardiola

Af Troels Drasbech

Disse to handler havde med garanti forandret Getafe.

Article image

Præsidenten i den spanske klub Getafe, Angel Torres, har i dag afsløret en vild historie, omhandlende hvor tæt han kom på at hente både Lionel Messi og Pep Guardiola til Madrid-forstaden. Ifølge spanske Marca har Torres et tæt venskab med den daværende Barcelona-præsident, Joan Laporta - noget han forsøgte at udnytte til fulde.

- Under Messis første eller andet år på førsteholdet var vi virkelig tæt på at hente ham på en lejeaftale. Til sidst satte Rijkaard (Barcelonas daværende træner, red.) en stopper for skiftet, og vi blev efterladt tilbage med kun vores begær, udtalte Torres til Marca, inden han fortsatte med Guardiola-historien:

- Ideen var, at Laudrup (daværende Getafe-træner, red.) skulle skifte til Barcelona, og så modtog vi Guardiola som erstatning. I starten var Laporta (daværende Barcelona-præsident, red.) slet ikke overbevist om ideen med Pep som træner, afsluttede Torres sin vilde historie.

Laporta endte dog med at forfremme Guardiola fra Barcelona B og gøre ham til efterfølgeren til Rijkaard frem for at hente Michael Laudrup. En beslutning han næppe fortrød efterfølgende, da Guardiola hentede 14 trofæer hjem i sine fire sæsoner som træner.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik