Fodbold nyheder

Først Salah og Alisson - tredje Roma-spiller på vej?

Af Troels Drasbech

Midtbanespilleren kan gå i fodsporene på Salah og Alisson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool er ifølge Daily Star interesseret i Nicolo Zaniolo, der til dagligt spiller i AS Roma. Den engelske klub har førhen haft kolossal succes med Roma-spillere, hvor både Mohamed Salah og Alisson Becker har sat markante aftryk på Liverpools nuværende succes efter deres ankomst.

Det 20-årige stortalent kan dermed blive tredje spiller, der tager turen fra den italienske hovedstad for at prøve lykken i den røde del af Merseyside - Klopp skulle ifølge Il Tempo have taget initiativ til forhandlinger, som vil kunne sikre dem den offensive midtbanespiller.

Roma er en af mange klubber med økonomiske problemer under pandemien, hvilket kan tvinge dem til at sælge ud af fra den eftertragtede spiller-hylde, hvor Zaniolos pris ligger på omkring 600 millioner kroner - denne pris kan dog blive noget lavere grundet den finansielle krise i klubben.

Zaniolo vil være en yderst spændende tilføjelse til Liverpools offensiv, da de har manglet en offensiv kreatør, siden Coutinho forlod klubben i januar 2018.

Mere om Nicolò Zaniolo

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik