Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Det kan blive mere spændende at oddse

Odds hos den rigtige bookmaker…
Hvis du holder af at følge med i sport, kan det også være, at du holder af at oddse. Ved at satse penge på de forskellige kampe, bliver udfaldet nemlig lige en tand mere spændende. Dog er der mange måder, hvorpå du kan opgradere dine odds, så de lige bliver lidt federe.

Skal du for alvor finde det fedt at oddse, er det en god idé at finde den helt rigtige bookmaker. Her kan der blandt andet være tale om at lede efter en odds bonus. Det er nemlig forskellige fra bookmaker til bookmaker, hvilke odds bonusser, der bliver tilbudt.

Når du skal finde den rigtige bookmaker, er det naturligvis også værd at kigge på, hvilke kampe du kan oddse på. Derudover er det en god idé at sikre dig, at der bliver gjort brug af sikre betalingsmetoder.


Mange muligheder for bonus
Hvis du skal gøre det ekstra sjovt at oddse, er det ofte de gode bonusser, som du skal have fingrene i. Der findes nemlig et væld af forskellige typer af bonusser.

Online kan du blandt andet finde free bets, hvor du kan stille et beløb til rådighed, uden at du selv skal smide nogle penge i puljen. Du kan også støde på de såkaldte indbetalingsbonusser. Her vil din indbetaling typisk blive matchet. Indbetaler du 200 kroner, vil der altså blive sat 200 kroner ekstra ind på din spilkonto.


Undersøg din odds bonus
Mange af disse odds bonusser lyder helt fantastiske. Selvom de er fristende at kaste sig over, bør du dog altid have for øje, hvor mange penge du rent faktisk får indbetalt. Gennem de forskellige bonusser kan du nemlig få mange penge at spille for, men det vil også ofte betyde, at du skal lave nogle store indbetalinger. Det kan derfor være en god idé at vælge et maksimalt beløb, som du vil spille for.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER