Fodbold nyheder

Real Madrid jagter wing i Sevilla

Af Christian Bang Jensen

”Los Blancos” er ifølge den spanske sportsavis Mundo Deportivo interesseret i at hente den argentinske wing Lucas Ocampos i den andalusiske klub Sevilla.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommer kom den offensive kantspiller Lucas Ocampos til Sevilla fra franske Olympique Marseille, men står det til Real Madrid, bliver det en kort fornøjelse for den 25-årige argentiner. Ifølge den spanske sportsavis Mundo Deportivo, er hovedstadsklubben interesseret i at forstærke sig på højre kanten.

Med Gareth Bale på vej ud af klubben samt en Lucas Vazquez der måske snart skal afløses ses argentineren som en ideel mand til den ledige plads i truppen, hvor Rodrygo bliver den største konkurrent til spilletiden.

Lucas Ocampos har en frikøbsklausul på omkring 525 millioner, men det er usandsynligt, at ”Los Blancos” vil lægge den sum penge på bordet. I stedet tager klubben et par spillere med til forhandlingsbordet.

Venstre backen Sergio Reguilon er i denne sæson udlånt til Sevilla fra netop Real Madrid, og hovedstadsklubben håber, at en byttehandle med den 23-årige spanier vil bløde forhandlingerne op. Dertil beretter avisen, at Sevilla også skulle være interesseret i midtbanespilleren Dani Ceballos, der i denne sæson er på udlån hos Arsenal.

Arsenal har også vist interesseret for Dani Ceballos, der har en fortid hos Sevillas lokalrivaler Real Betis, men London-klubben har ikke kunne imødekomme Real Madrids salgspris, og La Ligas førerhold ser derfor en bedre handle i Sevilla, hvor man for de to spanske talenter vil kunne bytte lige over for Lucas Ocampos.

Lucas Ocampos har i denne sæson scoret 10 mål for Sevilla i 22 kampe, og dermed har den kreative og målfarlige kant været en væsentlig faktor til klubbens gode sæson. Sevilla ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i La Liga. Han har tidligere repræsenteret klubber som Marseille, Milan og Monaco. Mon Madrid bliver den næste?

Mere om Lucas Ocampos

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik