Fodbold nyheder

Napoli-forsvarer vil gøre Liverpool urørlige

Af Christian Bang Jensen

De måske kommende engelske mestre skal ifølge Goal.com være interesseret i at hente Napoli-forsvarsspilleren Kalidou Koulibaly, hvilket, ifølge en tidligere spiller, vil gøre klubben urørlige.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge Goal.com overvejer Liverpools manager, Jürgen Klopp, i øjeblikket muligheden for at hente Napolis senegalesiske forsvarsspiller Kalidou Koulibaly. Det vil, ifølge den tidligere Liverpool, Everton, Sunderland og West Ham-spiller Don Hutchison, gøre ”The Reds” urørlige i Premier League.

- Jeg mener, at hvis (Kalidou) Koulibaly træder gennem portene til Anfield og spiller ved siden af Virgil van Dijk, så kan vi ligeså godt uddele titlen der. Der vil ikke være et bedre makkerskab end de to, udtaler Don Hutchison til Goal.com.

Den 28-årige senegalesiske forsvarsspiller har spillet i Napoli siden 2014, hvor han er trådt op og blevet en af de bedste centrale-stoppere, der findes i verden. Flere gange har han været rygtet sammen med et Premier League-skifte, blandt andet til Manchester United og senest Newcastle, såfremt ”Toon Army” bliver overtaget af den saudiarabiske investeringsfond PIF. Nu melder Goal.com og Don Hutchison, at også Jürgen Klopp har set sig lun på senegaleseren, og han vil være en perfekt brik til ”The Reds”

- Han er 28 år, har en god alder, et godt tempo, han er stærk og han er en leder. Jeg mener, at han kan gå direkte ind i Liverpools startopstilling, og han vil gøre det sværet at slå dem alene med sin fysisk tilstedeværelse, fortæller Don Hutchison.

- Som angriber ønsker du ikke at spille mod (Virgil) Van Dijk eller (Kalidou) Koulibaly. Hvad i alverden skal man stille op som angriber? fortsætter den tidligere skotske landsholdsspiller, der selv nåede 60 kampe for Liverpool i start 90’erne og i alt 218 Premier League-optrædener for Liverpool, Everton, Sunderland og West Ham.

Skal drømmen om Kalidou Koulibaly blive til virkelighed, er Liverpool nødt til at investere mange penge i spilleren. Senegaleseren er vurderet til omkring 400 millioner kroner.

Mere om Kalidou Koulibaly

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik