Fodbold nyheder

Barcelonas træningsprogram er ikke nok for Braithwaite

Af Malthe Noes

Konkurrencen om de få pladser på holdkortet får danskeren til at træne hårdere end nogensinde.

Article image
Ritzau-Scanpix

Spansk fodbold er, som mange andre ligaer, suspenderet på ubestemt tid som følge af corona-virussen. Det har fået som betydning, at nogle klubber slet ikke træner sammen mere, men hos Martin Braithwaite skal virussen ikke hindre ham i at komme i bedre form.

- Nu er der pause, og det ser jeg som en fordel. Jeg ved, at der ikke er nogen, der træner og arbejder, som jeg gør. Når jeg kommer tilbage, er jeg fysisk og mentalt forberedt, siger Braithwaite.

I et stort interview med DR Sporten forklarer Barcelona-danskeren, at klubbens udsendte træningsprogram til hver spiller slet ikke er nok.

- Det udgør kun en tredjedel af min træning, fordi jeg selv har lagt så meget mere på. Jeg træner min hurtighed og min udholdenhed. Og lige nu kan jeg træne meget mere detaljeret end til daglig, så jeg kommer tilbage i en meget bedre fysisk form.

- Jeg har et fitnessrum i kælderen, og så har jeg et fint græsareal, hvor jeg kan løbe og lave øvelser med en fodbold, siger Martin Braithwaite til DR Sporten.

Fremtidsplaner spekulerer danskeren ikke i i øjeblikket og pointerer også overfor DR Sporten, at øget konkurrence på holdkortet hos catalonierne ikke ville røre ham.

Mere om Martin Braithwaite

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik