Fodbold nyheder

Arsenal og Tottenham-spillere bryder karantænereglerne

Af Christian Bang Jensen

Ifølge Sky Sport har spillere hos både Arsenal og Tottenham overtrådt de engelske corona-karantæneregler.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal-spillerne David Luiz, Alexandre Lacazette, Nicolas Pépé og Granit Xhaka har alle været til samtale hos klubben for at bryde de engelske corona-karantæneregler.

”The Gunnars” har overfor Sky Sports bekræftet, at de har kontaktet spillerne, efter de er blevet fanget på billeder og videoer, hvor de bryder den engelske regerings retningslinjer, der er blevet indført for at håndtere coronavirussen på de britiske øer.

Ivorianske Nicolas Pépé blev filmet, mens han spillede fodbold med nogle venner i det nordlige London, Granit Xhaka og David Luiz mødtes i en park, mens Alexandre Lacazette blev fotograferet mens han snakkede med en mand, der rengjorde hans bil.

Også Tottenham har haft spillere, der ikke har kunne overholde de engelske retningslinjer. Backen Serge Aurier og midtbanespilleren Moussa Sissoko undskyldte for nylig efter, de havde lagt en video på Instagram, hvor de trænede sammen.

Spurs ramte også overskrifterne, da manager Jose Mourinho blev set til en træning med midtbanespilleren Tanguy Ndombèlé.

Manageren blev tvunget til at indrømme sin fejltagelse og sagde, at hans "handlinger ikke var i overensstemmelse med regeringens protokol.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik