Fodbold nyheder

Opsigtsvækkende byttehandel:
Kante for Coutinho

Af Christian Bang Jensen

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo er FC Barcelona interesseret i at bringe Chelseas N’Golo Kante til Camp Nou, og i betalingen skal brasilianske Philippe Coutinho indgå.

Article image
Ritzau-Scanpix

”Los Culés” kan se frem til en vild tur i transferkarrusellen til sommer. Tidligere er det blevet beskrevet, at en stor oprydning af truppen i FC Barcelona er under opsejling, og nu kommer rygterne om, hvem der skal ind i stedet. Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo er "Blaugrana" opsatte på at bringe en ny angriber ind sammen med en fornyelse af midtbanen.

Ivan Rakitic og Arturo Vidal forventes begge at forlade Camp Nou, og i stedet vil Barcelona gerne have en boldvindende midtbanespiller ind. Til den rolle skulle Barca ifølge avisen være opsatte på at hente Chelseas N’Golo Kante ind.

Den 29-årige franskmand har dog stadig tre år tilbage af sin kontrakt på Stamford Bridge, men den defensive midtbanespiller har ikke været en fast del af Frank Lampards hold i denne sæson. Chelsea har tilmed adskillige muligheder på midtbanen med Jorginho, Mateo Kovacic, Mason Mount og Ross Barkley, der alle kan spille centralt, mens Ruben Loftus-Cheek snart er tilbage efter en skade, og den unge Billy Gilmour står samtidig klar i kulissen og venter på at entréer den store scene.

”The Blues” skulle ifølge avisen kunne overtales til at sende N’Golo Kante til Barca, hvis de får lov til at tage Philippe Coutinho med i handlen. Barcelona er opsat på at slippe af med brasilianeren, der i øjeblikket er på leje hos Bayern München. Det er ikke lykkes for Coutinho at slå til i hverken FC Barcelona eller hos den tyske gigant, hvorfor en byttehandle ikke er utænkelig.

Coutinho er også blevet rygtet tilbage til Liverpool, hvorfra han skiftede i 2017 til ”Blaugrana.”

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik