Fodbold nyheder

Liverpool-flop kan erstattes af tidligere engelsk landsholdsspiller

Af Henrik Varbøl Andersen

Den tyrkiske storklub Besiktas har kig på Burnley-reserve som en mulig forstærkning til truppen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Loris Karius slog for alvor sit navn negativt fast i fodboldverdenen med to kæmpedrop i Champions League-finalen mod Real Madrid, da han vogtede målet for Liverpool. Det førte til, at han blev udlejet i de to seneste sæsoner til tyrkiske Besiktas. Her er han fortsat med at lave store fejl, og nu vil tyrkerne erstatte ham med Joe Hart erfarer talksport.com.

Den tidligere engelske landsholdsmålmand forlader formentlig Burnley efter sæsonen, da hans kontrakt udløber. Hart sidder for det meste på bænken, da Burnleys nummer et er Nick Pope. Nu skulle Besiktas dog være klar til at give den tidligere førstemålmand hos Manchester City en chance for at genstarte karrieren.

Som sagt har den tyrkiske storklub haft tyske Loris Karius fra Liverpool på leje, og i lejekontrakten har de mulighed for at hente ham for et transferbeløb på små 60 millioner danske kroner. Klubben har dog mistet tålmodigheden med Karius, og vil hellere hente Hart gratis.

Karius derimod går formentlig en uvis fremtid i møde, da han næppe vil få flere chancer i Liverpool, og nok også må forvente, at Alisson fortsat er førstevalg.

Mere om Joe Hart

Mere om Burnley

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik